Κουζίνα

Βήμα προς βήμα: Η κουζίνα 12 ετών


Το τελικό προϊόν (μικρό παιδί δεν περιλαμβάνεται)

«Έτσι δίδαξε ο πατέρας μου να το κάνω», είπε ο Joe Salamone με χαμόγελο, κοιτάζοντας περήφανα στο νεόκτιστο αίθριο. "Δεν ξέρω πώς να το κάνω με οποιονδήποτε άλλο τρόπο".

Είναι ένα καλό στοίχημα ότι θα μπορούσε να βρει άλλο τρόπο, δεδομένου ότι είναι σωστό στις οδηγίες εγκατάστασης: βάλτε ένα κρεβάτι από θρυμματισμένο βράχο και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τις επιστρώσεις σε ξηρή άμμο. Αλλά ο μπαμπάς του Τζο έβαλε τις πέτρες του σε τσιμέντο, γι 'αυτό κάνει ο Τζο. Το πλήρωμα κάλυψε το βράχο με ένα στρώμα από τσιμέντο, έσπρωξε τους οδοστρωτήρες στη θέση του, όλοι οι επιμελώς επιμεταλλωμένοι και έσπευσαν να τρέξουν το νερό της βροχής μακριά από το σπίτι. Μια σαρωτική γκρίζα άμμος μεταξύ των επιστρώσεων τελείωσε. Το καλύτερο από όλα, δεν απαιτεί συντήρηση, και αυτή είναι μια ιδέα που έχω αγαπήσει.

Το πρώτο βήμα της διεργασίας της αίθουσας περιλάμβανε ένα περίγραμμα του έργου. Εδώ είναι η πρώτη μας ματιά στο πώς τα βήματά μας θα ενταχθούν στο συνολικό σχέδιο.

Αυτή η αίθριο ήταν κάτι σαν bugaboo από τότε που ξεκινήσαμε το έργο πριν από έξι μήνες, όταν το τμήμα οικοδόμησης απέρριψε την τράπουλα που παρουσιάστηκε στο αρχικό σχέδιο. Η κουζίνα μας είναι πάνω από τρία πόδια πάνω από το επίπεδο της ποιότητας και θέλαμε να χωρίσουμε το ύψος σε δύο, καθιστώντας εύκολο να βγούμε από την κουζίνα στο κατάστρωμα, και πάλι από το κατάστρωμα στο γκαζόν - δύο βήματα το καθένα, και όχι τέσσερα βήματα κάτω από το θύρα. (Μας άρεσε η ιδέα, αφού ποτέ δεν φαίνεται να αποτυγχάνει ότι το λεπτό που κάθουμε για να φάμε συνειδητοποιούμε ότι έχουμε ξεχάσει το κέτσαπ ή τις χαρτοπετσέτες ή και τα δύο.)

Η εκσκαφή ενός περιγράμματος μας βοήθησε να απεικονίσουμε τι θα φαινόταν τελικά το αίθριο μας.

Ωστόσο, ο κώδικας απαιτούσε buffer ασφαλείας τριών ποδιών σε δύο πλευρές του καταστρώματος, διαχωρίζοντάς τον από το φράχτη και το γκαράζ και κόβοντας περίπου 75 τετραγωνικά πόδια από το καθιστικό μας. Ένα αίθριο επιπέδου βαθμού είχε ένα άλλο πρόβλημα: ένας χώρος προσγείωσης μαζί με τα σκαλοπάτια παίρνουν ένα πολύ οριζόντιο χώρο - μέχρι να φτάσουμε σε επίπεδο βαθμού, θα είμαστε έξι πόδια μακριά από το σπίτι, με ένα καλό 15 ή 20 τετραγωνικά πόδια του χώρου κάτω από μια στροφή. Για να περιπλέξουμε ακόμα περισσότερο τα πράγματα, η πόρτα αντιμετώπισε ένα πενταετή διακοσμητικό δαμάσκηνο που αγαπάμε - σε όλο αυτό το έργο αντισταθούμε σε συμβουλές για να το βγάλουμε ή να το μετακινήσουμε και είχαμε δεσμευτεί να οικοδομήσουμε το τελικό κατάστρωμα ή αίθριο γύρω του.

Ο Joe Salamone κατευθύνει τη συρραφή των γραμμών στάθμης που ρυθμίζουν το ύψος του αίθριου.

Έτσι οι στόχοι μας ήταν:

- Αντιγράψτε την ιδέα split-step του καταστρώματος χρησιμοποιώντας μηχανές αποστράγγισης patio

- Δημιουργήστε καλές ροές πεζών, τόσο από το δρόμο προς το σπίτι όσο και από το σπίτι μέχρι το αίθριο

- Τελειώστε με μια προσγείωση και τα βήματα που ήταν επαρκή για την είσοδο και την έξοδο από το σπίτι χωρίς να καταλάβετε υπερβολικό οριζόντιο χώρο.

Μία ψηλή τάξη, ξέραμε.

Οι φούρνοι φτάνουν (απαιτείται κάποια συναρμολόγηση)

Είχαμε σχεδιάσει προσεκτικά για αυτό: Μοιάζει με ένα μικρό χώρο, αλλά υπάρχει πραγματικά ένας διάδρομος δύο ποδιών ανάμεσα στο βήμα και την άκρη του αίθριο.

Εκεί εισήγαγε ο Joe. Ο Keith τον συνιστούσε ως τον μπαμπά του, και όταν ο Keith λέει ότι αυτός είναι ο τύπος, το πιστεύω. Μετά από όλα, ένα από τα καλύτερα πράγματα που ένας καλός εργολάβος φέρνει σε μια δουλειά είναι καλοί υπεργολάβοι. Και δεν ήμασταν απογοητευμένοι. Ο Τζο έκανε κάποιες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στο ερασιτεχνικό μου σκίτσο και τελειώσαμε - κατάλαβα ακριβώς τι χρειαζόμασταν.

Τόσο τα σκαλοπάτια της κουζίνας όσο και το βήμα προς τα κάτω στο γκαζόν έχουν άκρη μπρούνοζ

Διαφορούσαμε κάπως στο σχήμα του σκύλου. Ο Τζο πρότεινε κάτι εναντίον αυτού που είχα σχεδιάσει, η οποία ήταν μια πενταπλή περιοχή προσγείωσης. Αυτή η μικρή γωνιακή αποκοπή σε κάθε γωνία, είπε, θα είχε δυσανάλογα μεγάλο αντίκτυπο στον χώρο. οι άνθρωποι στην προσγείωση θα μπορούσαν να χάσουν την ισορροπία τους εάν επέστρεψαν στο κενό αυτό. Κρατούσα το έδαφός μου για δύο λόγους: ο ένας, αυτός ο μικρός αρνητικός χώρος αύξησε το πλάτος του πεζόδρομου ανάμεσα σε δύο τμήματα του αίθριου. και δύο, το σχήμα καλύτερα ταιριάζει αυτό που νομίζω ότι θα είναι το μοτίβο της κυκλοφορίας στην αίθριο. (Νόμιζα επίσης ότι αντέστρεψε το σχήμα της οροφής του γκαλερί στο Ολλανδικό Colonial, αλλά αυτό ήταν μόνο το κερασάκι στην τούρτα!)

Η τραπεζαρία είναι σχεδόν έτοιμη. οι οδοστρωτήρες οδεύουν προς το εμπρόσθιο τμήμα του διώροφου αίθριου. Το υπερυψωμένο αίθριο απαιτούσε πρώτα ένα πυκνό στρώμα βράχου, ακολουθούμενο από ένα στρώμα τσιμέντου για την τοποθέτηση των οδοστρωμάτων.

Οποιοσδήποτε είναι ο λόγος για τη σεμνότητα του Τζο, η τελική αίθριο είναι υπέροχη. Ένα άκρο bullnose γύρω από όλα τα ορατά βήματα, συμπεριλαμβανομένης της ευρείας έκτασης στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, ήταν μια μεγάλη τελειωτική πινελιά. (Δεν μπορούμε να περιμένουμε να βρούμε τις φυτείες των συνόρων που θα βάλουν το κεράσι στην κορυφή την επόμενη άνοιξη.) Και αφού παρακολούθησα τον τρόπο με τον οποίο εργάζονταν αυτοί οι μαστόροι, είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσω να περάσω τις ημέρες συνταξιοδότησής μου ότι το αίθριο 20 ή 25 χρόνια από τώρα.

Επόμενη επάνω: Ένα παιχνίδι (τέταρτο) ίντσες: Η κουζίνα 12 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπαίθρια ζωή, σκεφτείτε:

Εγκατάσταση Bluestone Pavers στην αυλή
Συνδυάστε τη γέφυρά σας στο τοπίο
Δημιουργήστε μια κουζίνα εξωτερικού ονείρου